Onderhoud & Beheer

 

Betrouwbare partner

Wij maken al vele jaren gebruik van een professionele en betrouwbare partner voor onze hosting. Zij zorgen ervoor dat je website beschikbaar en bereikbaar is op internet. Wij zorgen ervoor dat je website werkt (en blijft werken), vindbaar is en dat je bezoekers een prettige ervaring hebben op je website.

 

Dagelijkse backup

Wij maken dagelijks backups van al onze databases zodat jouw pagina's en andere inhoud van je website niet verloren gaat.

De backups zijn alleen bedoeld voor als er calamiteiten optreden, maar mocht je per ongeluk iets hebben verwijderd dan kunnen we dat tegen een kleine vergoeding wel weer herstellen.

 

Voordelen managed hosting

Om een website te laten werken heb je verschillende softwarepakketten nodig. Van al deze software komen regelmatig nieuwe versies uit en telkens zul je aanpassingen aan je website moeten maken zodat deze met de nieuwe versie weer werkt. Voor een leek is dat een onmogelijke taak. Vandaar dat wij dat graag voor je regelen.

 

Domeinnaam registreren

Het registreren is heel eenvoudig, maar om het beheer goed te kunnen doen heb je technische kennis nodig. En wat te doen als je domeinnaam op de zwarte lijst terecht is gekomen?

We nemen deze zorgen graag bij je weg door het allemaal voor je te regelen.

 

Helpdesk

Soms loop je tegen problemen aan of lijken dingen niet te werken. Of je zou graag willen weten hoe je een bepaalde aanpassing kunt maken. Dan kun je terugvallen op onze helpdesk die altijd online bereikbaar is en vaak ook overdag per telefoon.

 

Beveiliging

Hackers beperken zich niet alleen tot grote bedrijven of banken. Ook kleinere websites vallen soms ten prooi aan cyber-aanvallen. Wij bewaken 24 uur per dag jouw website en nemen alle mogelijke maatregelen om misbruik te voorkomen. Voel je verzekerd van een veilige website waar jouw klanten met een gerust hart hun gegevens kunnen achterlaten.